Sincerius Amsterdam

Het vernieuwde kantoor van Sincerius is flexibel en houdt rekening met de toekomst door het gebruik van veel circulaire materialen en producten.
Klant
Sincerius
Design
Studio THO
Plaats
Amsterdam
Fotografie
Roza Schous

Een vernieuwd interieurontwerp voor de groei

Sincerius is een financiƫle dienstverlener. Sinds 2016 is het kantoor van Sincerius gevestigd in een voormalige diamantfabriek, waarvoor Studio THO een speciaal interieur ontwierp. Maar omdat het bedrijf continu groeide, was er een behoefte aan een vernieuwd interieur dat beter past bij de huidige situatie.

Nieuw en duurzaam ontwerp

Het nieuwe ontwerp pakt zowel problemen van nu en die van de toekomst aan. Aan de ene kant hebben de ontwerpers een meer optimale ruimte gecreƫerd, die past bij de veranderingen in het bedrijf. Aan de andere kant hebben ze er ook voor gezorgd dat het nieuwe ontwerp toekomstbestendig is door het gebruiken van veel circulaire materialen en producten.

Het gebruik van custom-made PET Felt panelen zorgt er niet alleen voor meer duurzaamheid, maar ook voor een betere akoestiek. De panelen boven de tafels hebben geweldige geluidsabsorberende en geluiddempende functies, die bijdragen aan een betere en gezondere akoestische omgeving op kantoor.

In dit project

ReFelt Akoestisch PET Felt Paneel Marble

bekijk specificaties

Akoestische PET Felt Panelen