Treehouse, Utrecht

Treehouse in Utrecht herdefinieert werkruimtes met architectuur gericht op samenwerking en duurzaam akoestisch ontwerp.
Ontwerp
Ditt Officemakers
Jaar
2022

Een Knooppunt van Verbinding

Treehouse in Utrecht is een visionair concept voor moderne werkruimtes, met meer dan 16.000 vierkante meter toegewijd aan kantoren en vergaderruimtes. Deze vernieuwende bedrijfsstructuur omvat de essentie van een ontmoetingsplek – een ruimte waar mensen kunnen samenkomen en idee├źn kunnen uitwisselen in de conferentiezalen. De ingang leidt bezoekers naar een 28 meter hoge centrale hal met de symbolische boom als de kern van het gebouw.

Akoestisch Ontwerp en Duurzaamheid

Het ontwerp van Ditt voor de tapijten in het restaurant, de entree en de vergaderzalen interpreteert op creatieve wijze de schaduwen en afdrukken van bomen, elk gelinkt aan de naamgeving van de vergaderruimtes. Toevoegend aan dit duurzame verhaal, dragen de op maat gesneden akoestische PET felt panelen aanzienlijk bij aan de ruimte, en versterken zowel de akoestische kwaliteit als de esthetiek. Deze op maat gemaakte panelen brengen een akoestische sfeer die de architectonische filosofie van Treehouse aanvult.

In dit project

ReFelt Akoestisch PET Felt Paneel Beige

bekijk specificaties

Akoestische PET Felt Panelen

ReFelt Akoestisch PET Felt Paneel Dark Grey

bekijk specificaties

Akoestische PET Felt Panelen