School restaurant, Demigny

The school restaurant in Demigny integrates sustainable design and community-focused features, connecting indoor and outdoor environments.
Design
éjo. coopérative
Photography
Vincent Boutin

Combining indoors and outdoors

The construction of this school restaurant in Demigny highlights sustainable design and community integration. The building features extensive use of natural light and materials, creating a welcoming and healthy environment. Large windows offer views of the surrounding garden, creating a seamless connection between the indoors and outdoors. Notably, the ceilings are lined with Acoustic PET Felt Panels, which enhance acoustic comfort and contribute to the project’s sustainability. Additionally, the project includes a vegetable garden, providing a functional and educational space for students.

In this project

ReFelt PET Felt Acoustic Panel Green

view specifications

Acoustic PET Felt Panels